SCHIMBUL DE CUPLU ESTE PENTRU TINE?

V-ați întrebat vreodată dacă schimbul și schimbul de cuplu în general este pentru dvs.?

Probabil că multe cupluri au descoperit că au o sexualitate care caută ceva mai mult decât monogamia clasică.
Acest lucru se întâmplă foarte des când simțurile tale sunt tachinate la simpla idee de a-ți împărtăși corpul cu alți oameni, iar ideea de a te deschide către noi experiențe și senzații fierbinți te excită.

Swinging-ul are multe forme și fațete diferite, dar totul în cuplu pornește de la o gândire comună a non-monogamiei. Acestea variază de la transgresiunea schimbului complet, până la emoția de a face sex cu partenerul în aceeași cameră unde există un alt cuplu;

Poți face dragoste împreună sau poți opta, de asemenea, pentru practici și mai hotărâte, precum schimbul separat, în care soțiile sau soții, prietenii și cunoscuții, de comun acord, caută și găsesc sex cu alte persoane.
Dar schimbul nu este doar ceea ce amintește sexul deconectat de legătura conjugală: de fapt, cazurile persoanelor singure care îmbrățișează acest stil de viață nu sunt rare, să își trăiască sexualitatea într-un mod total și satisfăcător.

Schimbul de cupluri este de asemenea frumos, deoarece este variat!

Există mai multe aspecte care trebuie luate în considerare dacă doriți să vă faceți propriul stil de viață libertin și în primul rând este întrebarea cât de mult sunteți dispus să acordați și să dați, deoarece există diferite tipuri de swinger.

Acest lucru subliniază faptul că schimbarea amintesc întotdeauna că este mai presus de orice partajare.

De aceea, a deveni swingeri înseamnă a intra într-o lume liberă și naturală: nu este neapărat necesar să fii într-un cuplu sau să fii nevoit să schimbi parteneri, swingeri se află în cap în primul rând și apoi în corp. Trebuie doar să înțelegeți care sunt înclinațiile dvs. și să încercați să fiți cât mai firești. Dacă acest lucru nu se întâmplă după ce ați făcut mai multe încercări, sfatul grupului Hotswingers este să îl lăsați în pace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *