Ce este swingul

SCHIMBUL DE Cuplu: CE ESTE, CUM FUNCȚIONEAZĂ ȘI DE CE SE FACE?

Schimbul de cuplu sau swingul indică posibilitatea și voința unui cuplu de a avea relații sexuale și erotice cu ceilalți într-un mod consimțământ. Motivele pentru swingeri sunt diferite, dar există și multe riscuri care nu trebuie ignorate.

Ce este swingul

Când vine vorba de dragoste și sexualitate, nu există reguli, ci doar obiective: să te bucuri. Deși multe cupluri, chiar și cuplurile căsătorite,de pe girlslover.net spun că sunt mulțumiți de practicile sexuale din casă, există un fenomen care, mai ales astăzi, este foarte frecvent. Vorbim despre schimbul de cuplu, numit și swapping, swinging motivele pentru care sunt enumerate de cei care îl practică cu motive mai mult sau mai puțin legitime și virtuoase.

Aceasta este printre cele mai frecvente fantezii erotice la om, iar numărul de cazuri, tot în Italia, este în creștere și este documentat și de știri. În multe orașe italiene, în plus, fenomenul a făcut posibilă disponibilitatea multor Cluburi pentru cuplurile care doresc să practice această formă de transgresiune.

Cu toate acestea, există și riscuri care nu ar trebui subestimate în aceste cazuri, deoarece acestea pot afecta relația „oficială” și pot provoca alte probleme, inclusiv probleme medicale

CE ESTE UN SCHIMBUL DE CUPLU?

Schimbul de cuplu indică posibilitatea și voința unui cuplu de a avea relații sexuale și erotice non-monogame. Mulți o consideră o patologie de natură psihologic-sexuală.

La baza acestei practici este libertatea unui cuplu, care, deși este unită de o legătură emoțională, nu refuză posibilitatea de a avea relații sexuale cu alte persoane. Cuplul, de fapt, experimentează emoții sau încălcări erotice și sexuale noi cu un alt cuplu care, ca și ei, aprobă schimbul.

Trădarea, gelozia, rancoarea nu sunt termeni care pot fi asociați cu practica. Motivul este că la baza acțiunilor cuplului există condescendența, acceptarea, reciprocitatea și disponibilitatea la schimbul relațional și sexual.

Cuplurile care acceptă și susțin această practică au, în general, între 30 și 50 de ani. Statutul lor social și profesional este mediu-înalt și duc vieți normale care, dacă nu sunt declarate direct de protagoniști, nu sunt explicite.

Swingul poate include acte de exhibiționism și voyeurism în care un partener observă, bucurându-se de el însuși, de partenerul sau partenerul care face dragoste cu o altă persoană; Această „practică” sau alegere erotică include și acceptă sexul în grup și alte practici sexuale și erotice în conștientizarea faptului că celălalt partener trăiește, de asemenea, aceeași experiență.

Cuplul swinger poate organiza întâlnirile în mod independent, contactând direct celălalt cuplu și organizând programarea în interiorul casei lor (leagăn închis). În mod alternativ, cuplul poate merge la cluburi private cum ar fi hotswingers unde cuplurile, dar și persoanele singure, pot întâlni alte persoane care împărtășesc această „filozofie” a acestei relații.

Site-urile de swing nu sunt atât de diferite de site-urile comune de Matrimoniale: singura diferență reală este că în loc de indivizi vorbim despre cupluri. Prin urmare, va fi posibil să căutăm cuplul potrivit pentru noi, pe baza locației geografice, a vârstei, a practicilor sexuale preferate și, evident, pe baza fotografiilor lor, mai mult sau mai puțin explicite.

În schimb, folosind site-urile dedicate swingului, vom putea să ne bucurăm de un anonimat perfect și să alegem cu atenție cuplul căruia îi dedicăm atenția. Evident, site-urile false sau dubioase ar trebui evitate, dar preferă site-uri fiabile, cum ar fi https://girlslover.net, unde sute de cupluri și single-uri se întâlnesc cu adevărat în fiecare zi, care atestă numeroasele recenzii pozitive care există pe net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *